Bedien je huis slim

Onze slimme producten zijn ontworpen om jouw leven eenvoudiger en comfortabeler te maken. Bedien je verlichting en apparaten moeiteloos via de Tuya (Smart Life) app, compatible met Google Assistent, IFTTT en Amazon Alexa. 

Dankzij deze integraties kun je je huis volledig automatiseren en bedienen met je stem, waar je ook bent. Of je nu de lichten wilt dimmen, schema's wilt instellen, of apparaten op afstand wilt bedienen, onze slimme schakelaars en dimmers bieden flexibiliteit en gemak. Met betrouwbare technologie en eenvoudige installatie zijn onze producten de ideale oplossing voor een slim en efficiënt huis.

Technische Componenten van Slimme Schakelaars

Onze slimme schakelaars zijn opgebouwd uit hoogwaardige onderdelen: een gehard glazen paneel voor een strakke afwerking, een stevig metalen frame, een gevoelig touchpanel voor eenvoudige bediening, een geavanceerde elektronische chipset, en een vlamvertragende PC-basis voor extra veiligheid. 

Het glazen paneel en de touch- of dimschakelaar zijn afzonderlijk te bestellen, ideaal voor vervanging of upgrades.

Contact

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.